Image: FW'17 collectie: meer dan 150 stijlen!

FW'17 collectie: meer dan 150 stijlen!

Met het herfstachtige weer om de hoek kom je weer voor de keuze te staan: nog een jaartje hetzelfde jack of toch een stijlvolle nieuwe jas? Gelukkig kunnen wij je voorzien van een uitgebreide fall/winter collectie herenjassen en damesjassen.

20 september 2017

Wij hebben ruim 150 stijlen jassen in onze collectie, keus genoeg dus! Alle merken uit de fall/winter collectie 2017 staan voor stijl, kwaliteit en design.

Naast klassiekers zoals de Pullover van Carhartt en Mountain Jacket van The North Face, hebben we ook jassen van outdoor labels Patagonia en Fjällraven. Met deze jassen ben je voorbereidt tegen extreme weersomstandigheden. Natuurlijk ontbreken ook de Scandinavische merken dit seizoen niet, de designs van Elvine en RVLT (Revolution) zijn zoals altijd ‘on point’. Op zoek naar een minder sportief model? Wij hebben voor mannen en vrouwen een selectie aan wollen trenchcoats. 

Benieuwd naar het gehele assortiment? Check de collectie online of kom langs in één van onze winkels! 

Photo (0)Photo (1)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals