Image: Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Afgelopen vrijdag hadden wij, ter ere van ons 30-jarig bestaan, een echte Tattoo Flash Day in onze Rotterdamse shop. Twee tatoeëerders, Trobbies en Nobirs, hebben de hele dag aan één stuk door getatoeëerd! Check hier de recap.

 

 

16 juli 2019

Een Tattoo Flash Day is een dag waarop je van een bepaalde tatoeëerder uit een vaste selectie van tekeningen kan kiezen met een vaste prijs.

Trobbies, ook wel bekend van onze t-shirt collab, is een tattoeëerder uit Den Haag die bekend staat om zijn unieke stijl van tatoeëren. Hij werkt vanuit zijn eigen privéstudio in Den Haag en doet vrijwel nooit flash dagen.

Nobirs is ondertussen 2 jaar werkzaam bij Stay Classy in Schiedam, onder andere bekend van shopeigenaar Hans Pasztjerik. Nobirs staat bekend om z'n illustratieve stijl van uiteenlopende alledaagse dingen. 

Naast de designs van Trobbies en Nobirs waren er ook een aantal Funkie House designs om uit te kiezen en we zijn super happy dat dit ook daadwerkelijk door bezoekers werd uitgekozen. Funkie House vereeuwigd!

Special thanks voor de biertjes aan Kornuit

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals