Image: Funkie Flower Tee

Funkie Flower Tee

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar we gaan de laatste tijd best wel lekker met onze eigen collecties! Dit t-shirt is al stilletjes in de verkoop gegaan máár dat wil niet zeggen dat deze nog eens goed geïntroduceerd kan worden mét een bijpassende deal! 

8 september 2020

Het is nog heerlijk aan het nazomeren (voor zover dat kan in Nederland…) en daarbij past natuurlijk ook gewoon een goed t-shirt met een goeie graphic. De tee is losjes geïnspireerd op de jaren 70 maar is zo geflipt dat die ook helemaal Funkie is met onze eigen smiley. Los daarvan; wie word er niet blij van bloemen!?

Speciaal om dit t-shirt nog eens goed te introduceren is die nu €25 (ipv €29,99) voor al onze Funkie Membercard houders! Heb je die niet? Maak er dan snel één aan in onze shops óf bestel het shirt gewoon lekker online met de code: FUNKIEFLOWER en pak daar ook gewoon die €5 euro korting!

Peace & Love

Team Funkie

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals