Image: Funkie got love for all!

Funkie got love for all!

Rozen zijn rood, Viooltjes zijn blauw, kom je er niet uit met je bestelling? Funkie house heeft inspiratie voor jou! Dit jaar moet je natuurlijk nét even wat creatiever zijn om je stille liefde te verassen máár wij zijn er natuurlijk om jou te helpen daarmee!

9 februari 2021

Helaas zit dat etentje bij jullie favoriete restaurant er niet in maar thuis kan je natuurlijk ook extra uitpakken. Kleed jezelf bijvoorbeeld alsof je wél op een echte date gaat. Steek wat kaarsjes aan, kies een lekkere playlist en dek netjes de tafel.

Nog een extraatje voor de stille aanbidders: Wil je iemand anoniem een cadeau sturen vanuit Funkie House? We’ve got you! Laat in de opmerkingen je bericht achter en wij zorgen dat je geheime liefde een prachtig ingepakt cadeau binnen krijgt mét handgeschreven boodschap en valentijnskaart.

XOXO

Team Funkie 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals