• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
The hottest Edwin tees just dropped! 🌶️😱
Funkie house daily rush 2017
8 december 2016

Funkie House en Daily Rush onder één dak!

Bij een vernieuwd concept hoort een grote verbouwing. Het pand van Funkie House in Rotterdam bevat drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 750 m2. Een flinke klus, die werd uitgevoerd door retail specialist Tchai. De nieuwe inrichting heeft o.a. kleurvlakken op de muren, grote plantenbakken in het midden van de winkel, een kassablok van baksteen, een klimwand, en een podium op de tweede verdieping. Het nieuwe logo is ontworpen door Rotterdamse illustrator Lizer van Hattem.
Nog een opvallende vernieuwing binnen Funkie House is de toevoeging van een officiële Carhartt WIP ‘shop in shop’ in Rotterdam. De benedenverdieping is ingericht door een architect van Carhartt WIP en hangt vol met de nieuwste Carhartt collecties en special releases.

Om te vieren dat de re-branding een feit was, gaven we op 18 maart een lekker openingsfeestje. Het populaire Rotterdamse restaurant Supermercado verzorgde taco’s en een Funkie House cocktail. Per’s Deli, bekend van Tiki’s Bar & Grill, bereide voor de gelegenheid een streetfood-delicatesse uit Detroit (thuisbasis van Carhartt WIP). Er was koffie van Ketelbinkie en bier van Vedett. Uiteraard kon muziek niet ontbreken. DJ’s van Modular Music draaiden een liveset die tegelijkertijd gestreamd werd.


Ook online zijn Daily Rush en Funkie House samengesmolten. De webshop van Daily Rush is net als de fysieke winkel omgetoverd tot ‘Outlet’. Eind juni zal de winkel en dus ook de Daily Rush webshop permanent sluiten. Geen nood, de vernieuwde Funkie House winkel én Funkie webshop zijn nu de plek waar je jouw favoriete Daily Rush streetwear labels vindt.


Welke merken dat zijn? De huidige collectie bestaat uit sneakers, denim, accessoires en streetwear voor dames en heren. Met toevoeging van merken als Obey, Ontour, Patagonia, Fjallraven en The North Face heeft ook Den Haag een facelift ondergaan, waar overigens al vanaf dag één Carhartt WIP wordt verkocht. Het volledige merkenpakket van Funkie House ziet er nu als volgt uit:

Alpha Industries, Arkk Copenhagen, Armor Lux, Benzak Denim Developers, Birkenstock, Carhartt, Casio, Champion, Cheap Monday, Clarks Originals, Converse, Dr. Denim, Dr. Martens, Ebbets Field Flannel, Elvine, Filson, Fjallraven, Freitag, Garment Project, Havaianas, Herschel Supply, Hestra, Just Female, Kaibosh, Komono, Kronstadt, Lee, Levi's, Libertine Libertine, MbyM, Minimum, Native Youth, New Balance, Nike, Nudie Jeans, Obey, Ontour, Patagonia, Pelechecoco, Pig & Hen, Portuguese Flannel, Rains, Red Wing, RVLT / Revolution, Robey, Stanley, Stetson, Stussy, Stutterheim, Superga, Susan Bijl, Teva, The North Face, Vagabond, Vans, Wood Wood.


Share article