Image: Funkie house presents: Still Moving

Funkie house presents: Still Moving

De afgelopen maanden zijn, net als voor de rest van de wereld, een beetje gek geweest. De deuren van de shop zijn tijdelijk dicht geweest, maar om jullie toch de nieuwe zomer collectie te showen hebben wij tijdens de lockdown een toffe editorial geschoten in samenwerking met Weelde.

16 juni 2020

‘Standing still doens’t mean you have to stop moving’

Tijdens de lockdown hebben we in samenwerking met Weelde én twee professionele dansers een video editorial geschoten. Dansers Daan van de Laar & Manouk Schrauwen hebben bij Weelde, een hele toffe uitgaanslocatie die tijdens het filmen nog dicht was, gedanst op de mooiste hoekjes van het terrein. Weelde is een Vrijstaat in Rotterdam met een supertoffe vibe waar je nu, op reservering, terecht kan voor een hapje of een drankje!

Met het oog op de warmere dagen en beweging hebben wij gekozen voor lekkere zomerse en luchtige outfits, die zwieren tijdens een heerlijk zomerbriesje.   

Enjoy en support your locals!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals