Image: Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Dagelijks zijn we onderweg. Daarom wil je dat je outfit aansluit op je reisbehoeftes. We stelden onze FW '17 collectie op de proef door enkele van onze favoriete items mee op pad te nemen. Van de ene Funkie House naar de andere. Kortom: vertrekpunt Rotterdam, aankomst Den Haag!

30 oktober 2017Videograaf: Thom Trouwborst
Fotograaf: Onne van Dixhoorn
Model: Bram Passchier   

Essentials: Ontour 'Park'; een lange trenchcoat met afneembare capuchon en uitneembare binnenjas. De handige en stijlvolle 'Cubik Medium Backpack' van pinqponq. Turtleneck 'Jaques' van Wood Wood. Een opgerolde 'Byron' beanie van Obey, de 'Fatigue' pant van Carhartt WIP met een 'Clip Belt' van Carhartt WIP en tot slot: zwarte suede Clarks 'Wallabee' onder een gloednieuwe 'Good Life JP' sok van Alfredo Gonzales. In de video zie je verder nog een Casio 'G-Shock' horloge en de Stanley 'Classic One Hand Vacuum Mug'.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals