Image: Funkie House x Teva x Vormlust

Funkie House x Teva x Vormlust

Teva is al jaren een staple voor de warmere dagen bij Funkie House. De iconische sandalen zijn super comfortabel en makkelijk te dragen. Daarnaast zijn ze ook gewoon super nice met een paartje sokken, ongeacht wat de haters zeggen. Ter ere van deze iconische sandaal hebben we een kleurijke zomer editorial gedaan met de Rotterdamse ontwerpstudio Vormlust voor een gezonde dosis zomerfits.

16 juli 2020

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar de sandaal en de klomp hebben het afgelopen seizoen een flinke opmars gemaakt. Comfort en praktisch zijn natuurlijk twee eigenschappen die niet mogen ontbreken aan je voeten.

We kennen Teva voornamelijk uit de outdoor wereld en ze staan bekend om hun comfortabele en kwalitatief hoogstaande sandalen. Daarnaast zijn een groot deel van de Teva's nu ook responsible en gemaakt van gerecycled polyester. Deze quirky sandalen komen in onze ogen ook helemaal tot z’n recht in een kleurrijke stad zoals Rotterdam.

De editorial is geschoten in de studio van Vormlust, een kleurrijk ontwerpersduo uit Rotterdam. Het werk van Romy & Boyd is vrolijk, fel en uitgesproken. Romy en Boyd hebben 1 grote inspiratiebron en dan zijn de 90’s. Een aantal van hun opdrachtgevers zijn ADE, Lebara, Poing, Stippenlift en Ohm Festival. Een perfecte match met Funkie al zeggen we het zelf!

Spice up your life en om een paartje Teva’s passen in een van onze shops of bestel ze online

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)Photo (10)Photo (11)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals