Image: Hello Vans Anaheim!

Hello Vans Anaheim!

Een tijdje geleden hebben we al aangekondigd dat we overstappen naar de Vans Anaheim lijn. Time has come! Alle Vans classics zijn vervangen voor de luxere Anaheim classics en nieuwe modellen!

24 juli 2018

De Anaheim collectie is een eerbetoon naar de eerste Vans fabriek in Anaheim, Californië! Alle Anaheim schoenen bevatten verschillende retrodetails die ook een knipoog zijn naar de Vans die in die fabriek geproduceerd werden.
      
Eerste leuke feitje: alle modellen hebben de originele benaming. De Old Skool is de Style 36, de Authentic de Style 44, en de Slip-on de Style 98. Daarnaast hebben alle Anaheim modellen de originele marshmellow kleurige outsole. Deze zool is off white, iets hoger en heeft een lichte glans. Deze glans was vroeger ook zichtbaar na het oorspronkelijke Vans vulkanisatieproces!

Om het af te maken worden er bij de Anaheim lijn voor de uppers alleen maar materialen gebruikt van betere kwaliteit. Suede of zwaar canvas.  De voorgaande retrodetails zijn wél gecombineerd met modern comfort. De volledige Anaheim lijn is namelijk voorzien van UltraCush™-binnenzolen. Dit maakt de schoenen veel comfortabeler van de "normale" Vans! 

Benieuwd naar de Vans Anaheim collectie? En nieuwsgierig of ze echt fijner zitten? Kom snel langs in Rotterdam, Den Haag of shop online!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals