• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
Blog banner earth day
21 april 2020

HAPPY EARTH DAY

‘Duurzaam’ kan zoveel betekenen, waardoor veel mensen niet weten wanneer ze nu precies eerlijk shoppen. Je hebt biologisch katoen, gerecycled -en afbreekbaar materiaal, producten waarvoor minder water is gebruikt en goede werkomstandigheden voor personeel.

Ook dit seizoen hebben wij weer veel items om uit te kiezen. Zo zijn er de bekende ‘groene’ merken als Patagonia, Veja, Nudie Jeans, Kings of Indigo en Freitag maar er zijn ook genoeg merken die misschien niet meteen bij je naar boven komen. Zo heeft OBEY veel Fair Trade en organic items in de collectie zitten, zijn de tassen van Susan Bijl van eco-vriendelijk Ripstop nylon gemaakt en biedt Sneaker Lab schoonmaakproducten op waterbasis- en die biologisch afbreekbaar zijn. Zo kunnen wij nog wel even door gaan! Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op de webshop alle responsible items onder één kopje gezet. Klikken maar!

Welk steentje dragen wij zelf bij? Wij hebben nieuwe Funkie totebags, zo willen wij de aanschaf van plastic tasjes zoveel mogelijk beperken. Werken wij voor onze eigen collecties samen met merken zoals Colorful Standard en proberen we in de webshop zoveel mogelijk in te pakken met onze gerecyclede kartonnen dozen. Nou goed, waar het natuurlijk ook gewoon om draait is dat wij heerlijke setjes willen maken en deze aan jullie kunnen laten zien.

Go green en kies eens voor dat items die wél duurzaam is geproduceerd, zo dragen wij met elkaar een steentje bij. Enjoy!
Blog edit v2
Blog edit 1
Blog edit 2
Blog edit 3
Blog edit 4
Blog edit 5
Blog edit 6
Blog edit 7
Blog edit 8
Blog edit 9 2

Share article