Image: HAPPY EARTH DAY

HAPPY EARTH DAY

Misschien wel meer dan ooit geeft moeder natuur ons een seintje dat zij wat meer liefde van ons nodig heeft! Ook bij Funkie House proberen wij hier bewuster mee om te gaan, het zijn misschien kleine stapjes maar elke stap is er één. Earth Day vinden wij een mooie aanleiding om onze responsible merken in het zonnetje te zetten en jou zo te laten zien dat responsible ook hartstikke fashionable is! 

21 april 2020

‘Duurzaam’ kan zoveel betekenen, waardoor veel mensen niet weten wanneer ze nu precies eerlijk shoppen. Je hebt biologisch katoen, gerecycled -en afbreekbaar materiaal, producten waarvoor minder water is gebruikt en goede werkomstandigheden voor personeel.

Ook dit seizoen hebben wij weer veel items om uit te kiezen. Zo zijn er de bekende ‘groene’ merken als PatagoniaVejaNudie JeansKings of Indigo en Freitag maar er zijn ook genoeg merken die misschien niet meteen bij je naar boven komen. Zo heeft OBEY veel Fair Trade en organic items in de collectie zitten, zijn de tassen van Susan Bijl van eco-vriendelijk Ripstop nylon gemaakt en biedt Sneaker Lab schoonmaakproducten op waterbasis- en die biologisch afbreekbaar zijn. Zo kunnen wij nog wel even door gaan! Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op de webshop alle responsible items onder één kopje gezet. Klikken maar!

Welk steentje dragen wij zelf bij? Wij hebben nieuwe Funkie totebags, zo willen wij de aanschaf van plastic tasjes zoveel mogelijk beperken. Werken wij voor onze eigen collecties samen met merken zoals Colorful Standard en proberen we in de webshop zoveel mogelijk in te pakken met onze gerecyclede kartonnen dozen. Nou goed, waar het natuurlijk ook gewoon om draait is dat wij heerlijke setjes willen maken en deze aan jullie kunnen laten zien.

Go green en kies eens voor dat items die wél duurzaam is geproduceerd, zo dragen wij met elkaar een steentje bij. Enjoy!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals