• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Must have shirts for Spring/Summer! ☀️
Garment project blog banner
15 februari 2019

Hello Garment Project!

Rau Madsun, de oprichter van Garment Project, was op zoek naar een comfortabele sneaker met hoogwaardige details. Met deze gedachte is hij gestart in 2013 met 1 sneaker, de "Classic Lace" en binnen één jaar was Garment Project een gevestigde naam in de Deense sneakerwereld.

Voor dit seizoen hebben wij gekozen voor 3 modellen; de Flex, de Suede Runner en de Front. Deze modellen zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt en passen erg goed in de hedendaagse trends. Wij zetten ze alledrie even voor je op een rijtje;

Suede Runner
De Suede Runner sluit helemaal aan op de huidige chunky sneaker trend. Toch oogt de sneaker nog vrij strak en discreet. De upper van de schoen is een mix van kwaliteitsleer en suede. De eyecatcher van de schoen, de zool, is een super hoogwaardige Vibram zool, die in combinatie met de EVA insoles super comfortabel is. Let op! Dit model valt groot.

Flex
De Flex is een sportswear geïnspireerde sneaker die gemaakt is van hoogwaardig leer en ribstop. De sneaker is een beetje chunky maar toch ook erg classy te dragen. De EVA insole zorgt voor extra comfort en de Flex komt met een extra paartje veters.

Front
De Front is geïnspireerd door de 90´s en heeft hiervan de beste elementen gecombineerd in één deze schoen. De upper is een mix van hoogwaardig suede en mesh. De zool is hetzelfde als de Flex, maar in combinatie met de upper heeft deze sneaker een hele andere uitstraling.

Enthousiast? Kom even langs in onze Rotterdamse shop óf bestel Garment Project direct online!

Img 4747
Img 1976
Img 0581

Share article