• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
🚨 SALE! SALE! SALE! 🚨
Blog post vans anaheim 2
24 juli 2018

Hello Vans Anaheim!

De Anaheim collectie is een eerbetoon naar de eerste Vans fabriek in Anaheim, Californië! Alle Anaheim schoenen bevatten verschillende retrodetails die ook een knipoog zijn naar de Vans die in die fabriek geproduceerd werden.

Eerste leuke feitje: alle modellen hebben de originele benaming. De Old Skool is de Style 36, de Authentic de Style 44, en de Slip-on de Style 98. Daarnaast hebben alle Anaheim modellen de originele marshmellow kleurige outsole. Deze zool is off white, iets hoger en heeft een lichte glans. Deze glans was vroeger ook zichtbaar na het oorspronkelijke Vans vulkanisatieproces!

Om het af te maken worden er bij de Anaheim lijn voor de uppers alleen maar materialen gebruikt van betere kwaliteit. Suede of zwaar canvas. De voorgaande retrodetails zijn wél gecombineerd met modern comfort. De volledige Anaheim lijn is namelijk voorzien van UltraCush™-binnenzolen. Dit maakt de schoenen veel comfortabeler van de "normale" Vans!

Benieuwd naar de Vans Anaheim collectie? En nieuwsgierig of ze echt fijner zitten? Kom snel langs in Rotterdam, Den Haag of shop online!
Blog post vans anaheim 1
Blog post vans anaheim 4
Blog post vans anaheim 5
Blog post vans anaheim 6

Share article