Image: Hola Crocodrilo!

Hola Crocodrilo!

Voor de nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House collectie heeft Rachèl zich weer laten inspireren door wat ze het liefst tekent: dieren! Toen ze vorig jaar op zoektocht was naar krokodillen in de mangroves van Mexico, wist ze dat ze iets met deze ervaring moest doen. Al sippend aan een margarita(s) is de Funkie krokoserie ontstaan! Dit keer niet alleen een shirtje, maar een hele serie met een hoodie, longsleeve én een totebag. Yes yes yes!

24 september 2019

Voor de shoot zijn we onze eigen Rotterdamse mangrove ingestapt: De Kralingse Plas. Met de serie willen we je mee op avontuur nemen in eigen stad. De misses herself staat op de foto samen met Funkie collega Dennis en Funkie webshop model Laurens. De foto’s zijn gemaakt door Thom Trouwborst.

De collectie is vanaf nu te koop in Rotterdam, Den Haag en de webshop! Ga jij een kroko item weten te vangen? Post een foto van je safari outfit op Instragram, Tag Funkie House in je foto & gebruik de hashtag #funkiekroko! Wij delen alle content op social media!

Adios Amigos! X

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals