• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
The freshest pairs of Komono shades right here! 🕶️
Funkie house holidays blog banner2
21 december 2018

Holiday Campaign '18

Outfit 1 Een goed voorbeeld van de mix tussen street en chique, is het velours bomberjack van Minimum. Draag er bijvoorbeeld een t-shirt met turtleneck onder. De broek van ribstof is in dit geval jouw showstopper. Witte Nikes erbij, en niemand aan tafel zal je nog durven vergelijken met die stoffige biologie-leraar van vroeger.

Outfit 2 'Waar heb je dat geweldige pak vandaan?' Dit zou zomaar een vintage-find van Versace kunnen zijn. Jouw antwoord: Moves, een label uit het modehuis van het Scandinavische Minimum. Draag er knalrode hakken bij met bijpassende clutch.

Outfit 3 Glitters én tijgerprint, omdat het kan. Wil jij tijdens Kerst of Oud & Nieuw een statement maken? Dat biedt dit cocktail-jurkje van Moves mogelijkheden. Draag er een heuptas van Susan Bijl overheen zodat je matching lippenstift binnen handbereik blijft.

Outfit 4 We houden van laagjes. Zeker als twee items van elkaar verschillen als dag en nacht. Een topje van kant en een basic t-shirt doen the trick. Maak deze contrasterende look compleet met een fanny pack van leer.

Outfit 5 Wie zegt er dat je binnen geen zonnebril mag dragen? Nonchalant over je shades turen, niks mis mee. Draag er een prachtige trui van Libertine Libertine bij en top het geheel af met een bum bag.

Outfit 6 Ons alternatief op een strak pak, is deze combinatie van een pantalon met bijpassende top. Ton-sur-ton, oftewel in dezelfde kleurtint. Knal er een paar loafers onder om het nette randje af te maken.
Funkie house kerst blauw lander
Funkie house rood denise
Funkie house geel denise
Funkie house kerst blauw denise
Funkie house rood lander
Funkie house kerst geel lander

Share article