Image: I love my new Docs

I love my new Docs

Dr Martens is aangevuld. De populaire schoen is weer in groten getale aanwezig in onze shop. Om te zorgen dat jij de schoen kiest die het beste bij jou past, zetten wij de keuzes even op een rijtje.

17 januari 2019

1461 W Black Virginia
De 1461 W (wide) valt breder doordat deze een wijdere neus heeft dan de klassieke 1461, ideaal als je brede voeten hebt. De 1461 W Virginia is gemaakt van zacht en duurzaam leer wat erg goed tegen beschadigingen kan. De schoen heeft een ingedragen look en zorgt er voor dat de schoen sneller is ingelopen.

1461 Carpathian
De 1461 Carpathian is een andere variant op de klassieke 1461. Deze 1461 heeft in tegenstelling tot de 1461 W een smallere neus en een zwarte zool. De schoen is gemaakt van soepel natuurlijk leer. De 1461 Carpathian krijgt mede door de smallere neus en de zwarte zool een discreter uiterlijk maar blijft door het soepele leer super comfortabel.

1461 PW Black Smooth
Een andere variant op de klassieke 1461 is de 1461 PW Black Smooth. De 1461 PW Black Smooth bestaat uit het originele kwaliteitsleer van Docter Martens. Stevig leer met een soepel, halfglanzend uiterlijk. De 1461 PW heeft niet de karakteristieke gele stiksels waardoor de schoen een subtielere uitstraling krijgt.

1460 Black Greasy
De 1460 is een oude unisex klassieker in een nieuw lerenjasje. Deze 1460 Greasy bestaat uit soepel en glad leer met een coating die een gewaxte uitstraling geeft. De Greasy is in tegenstelling tot de Virginia een stuk stugger. De 1460 Greasy is een laars die met de tijd meer karakter krijgt. 

1460 Pascal Virginia
De 1460 Pascal is het zusje van de klassieke 1460. Deze dameslaars bestaat uit zacht en duurzaam leer wat erg goed bestand is tegen beschadigingen. De laars heeft de kenmerkende ingedragen look en is in vergelijking tot de 1460 Greasy wat makkelijker in te lopen. Mede door het zachte leer heeft de laars een subtiele look. Ideaal voor als je moeite hebt met het inlopen van leren schoenen.

Jadon Polished Smooth
De Jadon is een verbetering van de klassieke laars. Kenmerkend is de hoge plateauzool van 4,5 cm en de rits aan de binnenkant van de enkel. De Jadon bestaat uit duurzaam leer met een fijne structuur en een zachte glans die een lakeffect creëert. Dit is dé statement schoen van het moment.

Adrian Polished Smooth
De Adrian is een unisex loafer, is gemaakt van gepolijst soepel leer. Door de combinatie tussen de kwastjes en het gepolijste leer krijgt de schoen een classy uitstraling. De Adrian heeft niet het stoffige imago wat soms gekoppeld wordt aan loafers, integendeel. De Adrian Loafer is geschikt voor veel verschillende outfits en kan zowel chique als casual worden gedragen.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals