• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Must have shirts for Spring/Summer! ☀️
Img 9004
20 augustus 2020

Introducing: Diemme

Alle schoenen van Diemme worden gemaakt in hun eigen fabriek in Onè di Fonte, Veneta. Dit is een dorp in het noordoosten van Italië dat word gezien als de belangrijkste plekken op het gebied van productie en research van high-end en performance schoenen.
Het merk is opgericht door twee broers; Dennis en Maico Signor. Het merk heeft 25 jaar ervaring in de outdoor en performance wereld en daarnaast het Diemme ook productie gedraaid voor merken als Maison Martin Margiela en Chanel. Het hele productie proces word van A tot Z intern gedaan en het merk streeft hierin constant naar de hoogste kwaliteit.

Ons oog is vooral gevallen om het bekende hiker model van Diemme, de Roccia Vet. Dit model is gebaseerd op de Calzaturificio Diemme hunting collectie. Het model is geupdate met een lichtere en comfortabele zool zodat de schoen ook in de stad goed te dragen is, zonder in te leveren op de classic looks. Daarnaast geeft de schoen veel ondersteuning aan je enkels en is de voering helemaal van leer. Super comfy dus! Wij zijn voor twee classic kleuren gegaan; zwart en bruin. Voor de dames hebben we een extra speciale uitvoering in panterprint. Alle schoenen komen met extra paartje veters en draagtas.

Kom de Diemme’s passen in onze winkel in Rotterdam of koop ze nu direct online!
Img 8995
Img 9000
Img 9010
Img 9017

Share article