Image: Introducing: Gramicci Japan

Introducing: Gramicci Japan

Elk seizoen zijn we op zoek naar nieuwe merken om ons assortiment uit te breiden. Niet alleen voor ons maar ook om onze klant te introduceren aan nieuwe merken, fits en stijlen. Dit keer introduceren we met trots Gramicci. Een van origine Amerikaanse outdoormerk dat hoge kwaliteit kleding maakt dat zowel op de berg als in de stad stijlvol en functioneel is.

8 oktober 2019

Gramicci is 30 jaar geleden opgericht door de klimmer Mike Graham en zijn vrienden in Yosemite, California. Mike had een missie om een broek te ontwikkelen die hem niet tegen hield terwijl hij aan het klimmen was. Hieruit is de klassieke G-pant van Gramicci ontstaan. Deze broek was de eerste klimbroek met een 'crotch gusset', wat tijdens het klimmen meer bewegingsruimte geeft. Ook was Gramicci dé pionier met de ingebouwde riem die in de broeken zit, die met één hand te bedienen is.

De lijn die wij van Gramicci verkopen is de "Gramicci Japan" lijn. Deze lijn combineert de klassieke Gramicci stijlen met een Japans oog voor detail en design. Onze collectie bestaat uit verschillende fleece truien, Teddy's, lekkere tasjes, caps en natuurlijk een selectie broeken waar Gramicci bekend om staat.

Enthousiast? Kom snel eens de items in real life bekijken in onze Rotterdamse shop of check alles online! Leuk feitje; we zijn nu het enige verkooppunt in Nederland.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals