Image: Introducing: T.I.T.S.

Introducing: T.I.T.S.

Jaaa ze zijn eindelijk hier, de titties shirts van TITS! We zijn al jaren fan van Titsstore uit Amsterdam en daarom zijn we super blij dat wij nu deze geweldige items kunnen aanbieden in onze eigen shop!

8 juli 2020

T.I.T.S. is een afkorting voor This Is The Shit. Zoals de naam al aangeeft, wil dit Amsterdamse label seksistische taboes doorbreken. Denk aan tepels, luide meningen, seksuele opvattingen en andere zogenaamde 'niet- vrouwelijke' dingen. Natuurlijk met een flirterige knipoog, waardoor iedereen de mogelijkheid krijgt om zich openhartig te uiten.

TITS focust zich op duurzame materialen en productie, de shirts zijn heerlijk zacht en erg mooi afgewerkt. TITS laat zien dat duurzaam en een frisse stijl het coolste duo zijn! Er zijn twee varianten: TITSSHIRT & PIERCED T.I.T.S in de vrolijke kleuren lila, lime en oranje!

Dit is zo'n shirt die je in je collectie moet hebben! Scoor nu in Rotterdam of online 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals