Image: Keep on trucking a FW editorial

Keep on trucking a FW editorial

Soms heb je van die goede trends die zich na een aantal jaar weer herhalen, corduroy is er daar één van en we like it! Corduroy, ook wel ribstof of ribfluweel genoemd, hebben we dit seizoen helemaal omarmt. Eerder had corduroy een vrij stoffig imago en was vooral populair onder het type ‘aardrijkskundeleraar’, maar nu moet je zeker wel een item of twee in je kast hebben hangen!

3 november 2020

Met de nieuwe editorial willen wij je outfit inspiratie geven voor dit najaar. Zie het als een ode aan de 70s, alleen dan in een modern jasje gestoken! Denk dus aan combinaties met ruitjes, denim, wol, blouses, spencers, headwear en veel bruintinten.

Het moderne 70s sfeertje is voor zowel mannen als vrouwen dit seizoen goed te stylen. Dit is ook het perfecte seizoen om weer gebruik te maken van lagen. Je kunt inspelen op het wisselvallige weer en lagen maken je outfit niet alleen warmer, maar ook een stuk interessanter. Het combineren van de verschillende materialen, kleuren en structuren zorgen voor een originele look!

Natuurlijk is alles verkrijgbaar in onze shops in Rotterdam, Den Haag en online!

Fotografie: Rosey Jones 
Video: Thom Trouwborst 
Styling: Rachèl Spanjersberg
Modellen: Jana MucekGabriel BartaliSaartje Langstraat Yaron Berends

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)Photo (10)Photo (11)Photo (12)Photo (13)Photo (14)Photo (15)Photo (16)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals