• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Must have shirts for Spring/Summer! ☀️
Blog banner vagabond
5 mei 2021

Looking for the perfect summertime shoe?

Het merk Vagabond werd voor het eerst geboren in Zweden in 1973. De oprichting van de huidige Vagabond Schoenmakers gebeurde twintig jaar later. Al vanaf het begin is het de visie van Vagabond om een wereldwijd schoenenmerk te zijn voor de modebewuste en kwaliteit gedreven consument. Ze geloven er heilig in dat een geweldig ontwerp geen fortuin hoeft te kosten. Ben je nieuwsgierig naar hoe de schoenen van Vagabond geproduceerd worden? Neem dan hier een kijkje!

Laten we jullie even voorstellen aan onze nieuwe pareltjes

Courtney
Level up in style met deze twee chunky sandalen! De verhoogde zolen van deze sandalen voegen een eigentijds randje toe aan elke look. Een top sandaal voor een dagje strand of een lekker cocktail avondje!

Erin
Of je nu heel de dag lui bij het zwembad blijft hangen of de stad wil gaan verkennen. De Erin is de hippe versie van de grandad sandal. Praktisch maar zeker ook stylish! De lichte platform in de zool geeft nét die extra touch aan je summer look.

Tia
De Tia sandaal heeft een eenvoudige maar toch moderne look. Door de elastische achterband is het heel makkelijk deze fijne sandaal uit en aan te trekken. Je nieuwe go-to sandaal dus!

Img 7798 1
Img 7813 1
Img 7804 1
Img 7810 1

Share article