Image: Men´s Winter Fits

Men´s Winter Fits

Voor onze laatste editorial zijn wij helemaal in de layers gedoken. Lagen maken je outfit niet alleen warmer maar ook een stuk interessanter. Het combineren van verschillende materialen, kleuren en structuren zorgt voor originele looks. Dit geldt natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen.

11 december 2019

Het weer is veel te guur en de dagen te kort. Laat je outfit je lekker warm houden terwijl je die welverdiende shine pakt tijdens deze donkere dagen. Omdat laagjes een must zijn in dit seizoen hebben wij een aantal goeie outfits voor je op een rijtje gezet. Zo besparen wij jou wat moeite en kan je helemaal winter-ready de deur uit gaan! 

Refresh je winter garderobe met items van onder andere Wood WoodCarhartt WIPObeyColorful StandardPatagoniaThe North FaceGarment ProjectVansGramicciRVLT & Susan Bijl

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals