Image: New arrivals by New Balance

New arrivals by New Balance

YES! De fall/winter collectie van sneakerlabel New Balance is binnen! De nieuwe collectie is gevarieerd, stijlvol en comfortabel. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

9 augustus 2017

The “Made in UK” line
New Balance viert het 35-jarig bestaan van de Filmby Factory in Engeland. De “35th Anniversary Pack” is een eerbetoon aan al het goede werk dat is verricht in deze fabriek, welk fundamenteel is geweest voor New Balance. De M 770 FA (grey) is een hoogwaardige sneaker, met afwerkingen die tot in perfectie zijn uitgevoerd.

The Ultimate “Dad Shoe”
De 520 werd geïntroduceerd in de jaren ’70 en heeft in de loop der jaren zijn klassieke silhouet behouden. Nieuw aan de OG-style sneaker is de ‘Hairy Suede’ upper. Hiermee wordt een vintage vibe gecreëerd!

The “Made in the USA” line
De 997 heeft een klassiek silhouet met woestijngeïnspireerde kleuren. Compleet met ENCAP demping, premium suede en mesh bovenkant. “Made in USA” staat voor vakmanschap en kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Een sneaker die je met trots draagt!
     
Shop de sneakers van New Balance in Rotterdam, Den Haag of online.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals