Image: New brand: POP Copenhagen!

New brand: POP Copenhagen!

We hebben weer een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie: het Scandinavische POP Copenhagen! Het label is geïnspireerd op het creatieve nachtleven van Kopenhagen, met muziek – en popcultuur invloeden en is daarnaast ook nog eens vegan!

23 januari 2019

In 2005 begonnen de twee vrienden Kasper Henriksen & Mikkel Kristensen met het hosten van POP-feesten voor de creatieve community in Kopenhagen. Geïnspireerd door het nachtleven en de verschillende subculturen die hier samenkomen, lanceerde zij in 2008 hun eerste kledingcollectie: POP Copenhagen. 

Een speels, premium label met een going-out focus: items die je aan kan met een avondje uit, naar een goed feest of diner, maar ook goed vertaald kunnen worden naar draagbare kleding voor een doordeweekse dag. 

De ontwerpen van POP Copenhagen zijn geheel vegan. Er wordt gewerkt met veganistisch leer en milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled nylon, kurk en rubber. Ook zijn de voeringen van alle producten die POP Copenhagen produceert, gemaakt van 100% gerecyclede flessen. 

Hét label voor de leukste feestjes en komend festivalseizoen! Shop de collectie nu in Rotterdam of online

Photo (0)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals