• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
Blog banner saucony
18 februari 2020

New footwear! Saucony

We beginnen die seizoen met twee modelletjes die het beste bij onze collectie passen:

Saucony Grid
Na een geslaagde samenwerking met Kith’s Ronnie Fieg brengt Saucony nu deze eyecatcher uit voor het grote publiek. Deze retro runner is uitgerust met de ´Web` technologie, wat vroeger een alternatief was om extra stabiliteit te geven aan een hardloopschoen. Verder heeft deze schoen genoeg toffe details waardoor die ook nog eens héérlijk zit!

Saucony Shadow Original Vintage
De Saucony Shadow Original Vintage is ook een retro hardloop schoen, maar wel de meest iconische van Saucony. Daarom staat de Shadow Original ook symbool voor de rijke geschiedenis van het merk. De upper is een perfecte mix van materialen wat de sneaker een tijdloze uitstraling geeft. Daarnaast popt deze colorway precies op die juiste manier!

Saucony Shadow 5000
De shadow 5000 is een runner waarbij alles om looks en comfort draait. Twee dingen die deze sneaker allebei zeker heeft! De schoen heeft een erg zachte zool die zorgt voor veel schokabsorptie. Verder is de schoen verkrijgbaar in de frisse colorways: Tan/White en Green/Brown.

Saucony Azura
De Saucony Azura werd in 1988 voor het eerst op de markt gebracht als moderne hardloopschoen. Hierdoor heeft hij nog nét iets meer van een hardloopschoen weg dan de Shadow 5000. Verder mixt de White/Blazing/Yellow/Indigo colorway de gele en paarse kleuren in deze schoen perfect.
Img 8092
Img 8099
Img 5710
Img 5713
Img 5728
Img 5721
Img 8306
Img 8309
Img 8331
Img 8329

Share article