Image: New footwear! Saucony

New footwear! Saucony

Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony is een oude bekende bij Funkie House maar daarom natuurlijk niet minder tof. Saucony is begonnen als hardloopmerk, maar richt zijn focus nu volledig op looks en comfort. Door de frisse en kleurrijke colorways die Saucony met zich meebrengt zit er zeker een paartje voor jou tussen!

18 februari 2020

We beginnen die seizoen met twee modelletjes die het beste bij onze collectie passen: 

Saucony Grid
Na een geslaagde samenwerking met Kith’s Ronnie Fieg brengt Saucony nu deze eyecatcher uit voor het grote publiek. Deze retro runner is uitgerust met de ´Web` technologie, wat vroeger een alternatief was om extra stabiliteit te geven aan een hardloopschoen. Verder heeft deze schoen genoeg toffe details waardoor die ook nog eens héérlijk zit!

Saucony Shadow Original Vintage
De Saucony Shadow Original Vintage is ook een retro hardloop schoen, maar wel de meest iconische van Saucony. Daarom staat de Shadow Original ook symbool voor de rijke geschiedenis van het merk. De upper is een perfecte mix van materialen wat de sneaker een tijdloze uitstraling geeft. Daarnaast popt deze colorway precies op die juiste manier!  

Saucony Shadow 5000
De shadow 5000 is een runner waarbij alles om looks en comfort draait. Twee dingen die deze sneaker allebei zeker heeft! De schoen heeft een erg zachte zool die zorgt voor veel schokabsorptie. Verder is de schoen verkrijgbaar in de frisse colorways: Tan/White en Green/Brown.

Saucony Azura
De Saucony Azura werd in 1988 voor het eerst op de markt gebracht als moderne hardloopschoen. Hierdoor heeft hij nog nét iets meer van een hardloopschoen weg dan de Shadow 5000. Verder mixt de White/Blazing/Yellow/Indigo colorway de gele en paarse kleuren in deze schoen perfect.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.



Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals