Image: The first OBEY shop-in-shop!

The first OBEY shop-in-shop!

We hebben al een aankondiging gedaan op social media, maar nu kunnen wij het eindelijk van de daken schreeuwen: Funkie House Rotterdam heeft de aller eerste OBEY shop-in-shop van Nederland!

13 augustus 2018

Onze OBEY collectie is nu nóg groter, er is een infinity spiegel waar je heerlijke Instagram foto's in kan maken & nu dus gewoon een eigen verdieping waar je op je gemak tussen alle spullen kan neuzen. Er is al een hoop nieuws binnengekomen dus kom snel een kijkje nemen en lekker shoppen!

Zoals jullie van ons gewend zijn, komt er natuurlijk ook nog een leuk feestje aan om de opening te vieren! Dit doen wij eind deze maand, dus houdt onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie. Wij zullen samenwerken met andere Rotterdamse locals en er samen een gezellig feestje van maken. Hier moet je gewoon bij zijn!

See you! X 

Photo (0)Photo (1)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals