Image: Obey x Dickies

Obey x Dickies

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een collab die je niet wilt missen! De twee iconische merken Dickies en Obey hebben samengewerkt om een collectie te maken die dicht bij hun kern blijft.

12 augustus 2020

Obey en Dickies zijn beide merken die erg zichtbaar zijn in verschillende subculturen over de hele wereld. Dickies staat voor robuuste en stijlvolle kleding die vooral heel tijdloos is. Obey is een streetwear brand die je wilt uitdagen om nieuwsgierig te zijn en om de relatie met je omgeving goed te bekijken.

De collectie bestaat uit een aantal classics van Dickies; De Eisenhower jacket, het Work Shirt, Reversible Bucket Hat en de Classic 873 work pants. Allemaal uitgevoegd met een sicke all over print van het iconische Obey Andre Graphic. Deze items komen in zowel Khaki als Navy, de klassieke Dickies kleuren.

Naast de icons bestaat de collectie ook uit heavy weight pocket tees, sweaters en hoodies. Allemaal voorzien van een combinatie van de twee iconische logo’s

De collectie is vanaf 13 augustus 2020 online verkrijgbaar vanaf 00:01 en vanaf 10:30 in-store! 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals