• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
9 januari 2019

Funkie Friends : Jason Meyer

Funkie House bestaat 30 jaar! Sinds de opening in 1989 hebben een hoop mensen hun steentje bijgedragen aan het opbouwen van de shop. Met oud medewerkers blikken we nu terug op hun periode bij Funkie House. Aan de hand van een aantal vragen en foto's stellen wij het oud personeel aan je voor en halen we herinneringen op.

Lees meer
Funkie friends blog jason
31 december 2018

Funkie House bestaat dertig jaar!

Oud & Nieuw is een periode van terugblikken en vooruitkijken. Daarom hebben we in dit blog wat anekdotes uit ons roemruchte verleden voor je op een rijtje gezet. We sluiten af met een verrassing en tippen wat je van ons kan verwachten in 2019.

Lees meer
Header 30 years
21 december 2018

Holiday Campaign '18

Tijdens de feestdagen een stijlvolle indruk achterlaten, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar heb je, net als wij, geen zin om 'overdressed' te zijn? Dan is onze Holiday Campaign iets voor jou! Stijlvol en streetwear gaan namelijk prima samen. We bewijzen het aan de hand van in totaal zes outfits: drie voor hem en drie voor haar.

Lees meer
Funkie house holidays blog banner2
4 december 2018

Funkie Gift Guide

Ligt het aan ons of is dit jaar echt voorbij gevlogen?! Sinterklaas is alweer bijna het land uit (kom nog snel langs voor wat last-minute cadeaus!) en de sfeervolle kerstdagen komen er alweer aan. Het is weer tijd voor de jaarlijkse Funkie Gift Guide, enjoy!

Lees meer
Gift guide banner bw
28 november 2018

SECRID X FREITAG

FREITAG X SECRID. FREITAG en Secrid hebben de handen in één geslagen voor een praktische, veilige en bovenal mooie cardholder. Kwaliteit die je van beide merken gewend bent in één stylish ontwerp. Vanaf nu is praktisch ook stylish. 

Lees meer
Blog banner
1 november 2018

New Funkie shirt 'upside down'

Yesss! Het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt is binnen! Dit keer is het ontwerp geïnspireerd op de 'Upside Down' van hitserie The Stranger Things, maar dan met een vrolijk randje zoals wij van onze buyer Rachel gewend zijn!

Lees meer
Banner rachel upside down
29 oktober 2018

In the woods | FW '18 Collection

De herfst is in volle gang. Reden voor wat inspiratie! We hebben onze studio mee naar buiten genomen; 'In the woods', met een selectie van onze favoriete herfst-outifts. Filmend en fotograferend in dezelfde condities waarin jij de kleding straks zal dragen.

Lees meer
Blog banner in the woods fw18 editorial 2
25 september 2018

Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Funkie House heeft een officiele primeur; Age sneakers. Wij zijn het eerste verkooppunt in NL van dit Koreaanse merkje en super blij met deze unieke sneakers!

Lees meer
Webshop banner beeld
29 augustus 2018

Fila: a blast from the past!

Bij Funkie House zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe labels voor onze shop. De Retro vibe is natuurlijk helemaal hot en we kunnen niet zeggen dat we dit vervelend vinden!

Lees meer
Fila footwear line up grain