• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
13 augustus 2018

The first OBEY shop-in-shop!

We hebben al een aankondiging gedaan op social media, maar nu kunnen wij het eindelijk van de daken schreeuwen: Funkie House Rotterdam heeft de aller eerste OBEY shop-in-shop van Nederland!

Lees meer
Obey basement 03
24 juli 2018

Hello Vans Anaheim!

Een tijdje geleden hebben we al aangekondigd dat we overstappen naar de Vans Anaheim lijn. Time has come! Alle Vans classics zijn vervangen voor de luxere Anaheim classics en nieuwe modellen!

Lees meer
Blog post vans anaheim 2
24 juli 2018

Obey x Warrior Shanghai

OBEY en Warrior Shanghai zijn samen een héle toffe samenwerking aangegaan. De volledige collectie is vanaf NU te koop in onze Rotterdamse én Haagse shop maar natuurlijk ook online!

Lees meer
Blog pic 7
10 juli 2018

Bring back your Nudie Jeans!

Bij Funkie House verkopen we een aantal merken die een positieve impact op het milieu hebben. Hier staan wij dik achter en in het verlengde van deze sustainable gedachten nemen wij jouw gedragen Nudie Jeans in & als beloning krijg jij 20% korting op een nieuwe Nudie Jeans!

Lees meer
Bringbackyournudie blog webshop banner
5 juli 2018

New brand alert! Warrior Shanghai

YES! We hebben een nieuw schoenenmerk bij Funkie House! Warrior Shanghai maakt al sinds 1927 gympen en is na lange afwezigheid weer verkrijgbaar in Europa. Deze schoenen brengen je helemaal terug naar je eerste gymles!

Lees meer
Warrior blog pics
12 juni 2018

The new Nudie Jeans Hightop Tilde

Hightop Tilde is de eerste 100% dames denim van Nudie Jeans. Deze nieuwe jeans omhelst de vrouwelijke vormen maar zorgt wel voor een stoere look. We vroegen Christina Curry of ze model wilde staan voor onze campagne!

Lees meer
Blog omslag nudie hightop hilde
29 mei 2018

Recap: Trobbies T-shirt release

Op donderdag 17 juni was de t-shirt release van een échte Haagse samenwerking tussen: Trobbies X Funkie House X The Crave. Tattoo artiest, ontwerper en kunstenaar Trobbies heeft de shirts ontworpen en het zijn drie totaal verschillende shirts geworden met als thema: ogen en lippen. 

Lees meer
Blog recap banner
22 mei 2018

Carhartt Chase worn by Funkie House

Bij Funkie House zijn wij allemaal grote liefhebbers van het merk Carhartt! Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Carhartt WIP shop-in-shop in onze basement in Rotterdam, ingericht door een Italiaanse Carhartt architect. Om de nieuwe collectie van Carhartt Chase in de spotlights te zetten, hebben we samen een toffe campagne opgezet!

Lees meer
Carhartt chase blog
17 mei 2018

Trobbies X Funkie House X The Crave

We hebben de Haagse handen ineengeslagen! Heerlijke shirts van Trobbies X Funkie House X The Crave. Ontwerper, kunstenaar en ondernemer Trobbies heeft de shirts ontworpen en het resultaat mag er zeker wezen!                              

Lees meer
Blog omslag trobbies