Image: Personal Shopping bij Funkie House

Personal Shopping bij Funkie House

Onze winkels zijn gesloten, maar achter de schermen zijn wij in kleine teams hard aan het werk om jullie online orders in te pakken en jullie online te kunnen blijven helpen. Wij begrijpen dat niet iedereen fan is van online shoppen, daarom komen wij met Personal Shopping in Rotterdam en Den Haag!

2 april 2020

Speciaal voor jou worden de deuren geopend en kan één van onze Funkie collega’s jou helpen met het uitzoeken van een mooie outfit. Zo kun je helemaal alleen en op je gemak rondneuzen door de nieuwe spullen én word je persoonlijk geholpen door één van onze Funkie stylisten!

Vind je het vaak lastig om de juiste items met elkaar te combineren voor dat toffe stijltje? Of weet je niet welke kleuren en printjes je met elkaar kunt combineren? Dan is Personal Shopping zeker wat voor jou! Je kunt van te voren je stijl en voorkeur alvast doorgeven en natuurlijk zorgen wij voor de nodige maatregelen!

Lijkt het jou fijn om hier gebruik van te maken? Mail dan naar rotterdam@funkiehouse.nl of stuur een berichtje via social media. Dan kunnen wij een afspraak voor je inplannen!

Op deze manier kunnen wij doen wat ons werk zo leuk maakt: jou met een blij en tevreden gevoel de winkel uit laten stappen! Ook online kun je ons altijd om de nodige tips vragen, we helpen je altijd met alle liefde!

Team Funkie House

Photo (0)Photo (1)Photo (2)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals