• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
The hottest Edwin tees just dropped! 🌶️😱
Bhjghjghjgjh
15 maart 2019

Responsible brand : Sneaker Lab


Sneaker Lab is geboren uit een diepe passie voor 'street culture'. In 2012 ontstond dit label, met het idee een milieuvriendelijk alternatief te bieden aan iedereen die op manische wijze zijn/haar sneakers 'als nieuw' wilt houden. Het wereldwijd opererende label maakt dit feit waar doordat de schoonmaakproducten van Sneaker LAB op waterbasis- en biologisch afbreekbaar zijn, met een verpakking die bovendien gerecycled kan worden.


Sneaker Protector
De Sneaker Protector houd je sneakers langer nieuw en schoon. De formule van het product is een waterbasis die een onzichtbare bescherming biedt tegen vuil en vlekken, milieuvriendelijk is en herhaaldelijk schoonmaken makkelijker maakt. De Sneaker Protector is gemakkelijk te gebruiken op de meeste materialen en is biologisch afbreekbaar.

Sneaker Cleaner
De sneaker Cleaner zorgt voor een versnelde afbraak van vuil op een microscopisch niveau en blijft tot 3 dagen na aanbrengen nog steeds reinigen. De oplossing van de Sneaker Cleaner bevat geen zeep, is milieuvriendelijk en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. De Sneaker Cleaner is, mede door dat het geen zeep bevat, veilig te gebruiken op meerder materialen zoals suède, nubuck, leer en canvas.

Leather Care
De Leather Care is een crème op waterbasis die jouw leren schoenen een langer leven geeft en er voor zorgt dat de nieuwe schoenen geur waar we allemaal zo gek op zijn langer blijft hangen. Daarnaast geeft de Leather Care bescherming tegen UV-stralen, creëert hij een waterbestendige afdichting en is hij net zoals zijn broertjes biologisch afbreekbaar.

Odor Protector
De Odor Protector beschermt en verwijdert ongewenste geuren. Door de anti-bacteriële formule zorgt de protector er voor dat je sneakers langdurig fris blijven en kun jij met een gerust hart je schoenen uittrekken bij je schoonouders! Ook de Odor Protector is op vrijwel elk materiaal te gebruiken en is naast biologisch afbreekbaar ook nog eens niet ontvlambaar!

Sneaker Wipes
De Sneaker Wipes van SneakerLab zijn ontworpen voor het on-the-go schoonmaken van je sneakers en misschien wel het beste wat je kan overkomen als jij altijd de persoon bent die zijn schoenen smerig maakt. Ze zijn klein genoeg om ze overal mee naar toe te nemen dus zorg dat je er altijd een paar in je binnenzak hebt zitten. De verpakking telt 12 Sneaker Wipes en ook deze zijn biologisch afbreekbaar en veilig te gebruiken op vrijwel elk materiaal.

De Sneaker Lab producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkels in Rotterdam, Den Haag en online.

Share article