• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
The freshest pairs of Komono shades right here! 🕶️
Blog banner
28 november 2018

SECRID X FREITAG

In 1997, toen contant geld plaatsmaakte voor betaalpassen, maakte Secrid zijn eerst wallet genaamd de Secrid Bodywallet. 12 jaar later in 2009 lanceerde Secrid de eerste Cardprotector!

Afgelopen maand stak Secrid de handen in één met tassenmerk FREITAG. FREITAG bekend van hun robuuste, waterafstotende tassen met opvallende kleurencombinaties zorgde voor een karakteristieke vormgeving rondom de bekende cardprotector van Secrid. In de cardprotector kan je 4 tot 6 pasjes kwijt en hij is in staat jouw pasjes te beschermen tegen buigen, breken en ongewenste mobiele communicatie (RFID-safe). Mede door het gerecyclede vrachtwagenzeil van FREITAG en het geüpcyclede aluminium van Secrid voelt deze cardprotector aan als een waar pantser voor jouw pasjes.

Tover jouw essentials tevoorschijn in style en zorg goed voor je pasjes door middel van dit mini pantser gemaakt door FREITAG en Secrid. Sinds deze samenwerking kan er niet meer gezegd worden dat praktisch niet stylish kan zijn. FREITAG X SECRID is verkrijgbaar in onze shops in Rotterdam en Den Haag en online te shoppen in onze webshop.
Foto 1 2
37711a7

Share article