Image: SECRID X FREITAG

SECRID X FREITAG

FREITAG X SECRID. FREITAG en Secrid hebben de handen in één geslagen voor een praktische, veilige en bovenal mooie cardholder. Kwaliteit die je van beide merken gewend bent in één stylish ontwerp. Vanaf nu is praktisch ook stylish. 

28 november 2018

In 1997, toen contant geld plaatsmaakte voor betaalpassen, maakte Secrid zijn eerst wallet genaamd de Secrid Bodywallet. 12 jaar later in 2009 lanceerde Secrid de eerste Cardprotector!

Afgelopen maand stak Secrid de handen in één met tassenmerk FREITAG. FREITAG bekend van hun robuuste, waterafstotende tassen met opvallende kleurencombinaties zorgde voor een karakteristieke vormgeving rondom de bekende cardprotector van Secrid. In de cardprotector kan je 4 tot 6 pasjes kwijt en hij is in staat jouw pasjes te beschermen tegen buigen, breken en ongewenste mobiele communicatie (RFID-safe). Mede door het gerecyclede vrachtwagenzeil van FREITAG en het geüpcyclede aluminium van Secrid voelt deze cardprotector aan als een waar pantser voor jouw pasjes.

Tover jouw essentials tevoorschijn in style en zorg goed voor je pasjes door middel van dit mini pantser gemaakt door FREITAG en Secrid. Sinds deze samenwerking kan er niet meer gezegd worden dat praktisch niet stylish kan zijn. FREITAG X SECRID is verkrijgbaar in onze shops in Rotterdam en Den Haag en online te shoppen in onze webshop. 

Photo (0)Photo (1)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals