• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
Ss preview banner
7 januari 2020

Spring Summer 20 Sneak Peak

FRNCH
Dit merk is een ready-to-wear dames brand wat geïnspireerd is op de hoofdstad van Frankrijk; Parijs. Vanuit hun creatieve studio in Parijs werken de oprichters Franck & Chloe elk seizoen aan een nieuwe invalshoek om het mythische Parijse silhouet te transformeren. Een concept wat zowel het vrouwelijke als het stoere vertaald. De collecties bestaan uit strakke lijnen, verfijnde materialen, subtiele details & tijdloze stukken voor eerlijke prijzen.

Universal Works
Dit Britse merk is gebaseerd op de working class familie van de oprichter David. Zijn vader en ooms hielden ervan om zich goed te kleden in de jaren 70. Zowel voor werk als in het weekend. Universal Works produceert kleding op kleine schaal en op de juist plekken, voornamelijk in de UK maar ook in fabrieken daarbuiten waar ze zelf achter staan. De collectie bestaat vooral uit workwear geïnspireerde items met een functionele & moderne twist.

The Dudes
Het Berlijnse merk The Dudes is opgericht in 2010 door een groep vrienden die hun eigen creatieve interesses en lifestyle wilde bundelen. Na samengewerkt te hebben met verschillende kunstenaars hebben ze uiteindelijk besloten om alleen nog maar met de Franse artiest MCBESS te werken. Hij is nu volledig verantwoordelijk voor de graphics. Naast producten heeft The Dudes ook een Gallery in Berlijn en produceren ze van alles en nog wat vanuit een goede DIY spirit. De collectie bestaat uit T-shirts met toffe graphics en prints.

Saucony
Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony is een oude bekende bij Funkie House maar daarom natuurlijk niet minder tof. Het merk bestaat al sinds 1989 en komt dit seizoen met lekkere retro runners in goede colorways.

Beeld preview frnch
Beeld preview uw
Beeld preview thedudes
Beeld preview saucony

Share article