Image: STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

Wij begrijpen dat het erg verleidelijk is om heel de dag in je hoodie en sweatpants rond te lopen, maar laten wij voor Pasen heel even uit dat huispakkie kruipen! In de nieuwe editorial ‘Stay Inside Club - Easter edition’ showen wij hoe je er op je paasbest, maar comfortabel bij zit tijdens de virtuele paasbrunch met la familia.

9 april 2020

Voor deze editorial hebben wij het anders aangepakt: wij zijn binnen gebleven en het Funkie team shined voor de camera. Foto’s weer gemaakt door onze in-house grafisch vormgever én fotograaf, Thom Trouwborst. Styling door onze duizendpoot Rachel Spanjersberg samen met Dennis Goor.

Het is goed voor de geest om je gedachten heel even te verzetten en je zoals je dit misschien normaal ook zou doen, je outfit een beetje extra aandacht geven. Met deze paaslooks kun je voor de dag komen en na de virtuele paasviering lekker op de bank ploffen om een potje te gamen, een boek te lezen, een film kijken of een spelletje te spelen!

Iets leuks gezien wat je snel binnen wil hebben? Bestel dan vandaag of morgen voor 16:00 uur om het nog op tijd in huis te hebben. En don’t forget! Bij elke order van €100 of meer, krijg je een GRATIS nieuwe Funkie totebag!

Happy Easter!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)Photo (10)Photo (11)Photo (12)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals