Image: SUPPORT YOUR LOCALS: CORONA UPDATE!

SUPPORT YOUR LOCALS: CORONA UPDATE!

Het Coronavirus houdt iedereen flink bezig, zo ook bij Funkie House! Wij hebben besloten om onze fysieke winkels te sluiten. Het voelt niet meer verantwoord om jullie te ontvangen in Funkie Rotterdam en Den Haag. De webshop is 24/7 open en wij hopen al jullie mooie orders daar te zien! 

23 maart 2020

In deze bizarre tijd hebben wij jullie online support erg hard nodig! Je order wordt veilig voor de deur neergezet, de postbode heeft geen handtekening nodig en de pakketjes worden ook niet meer bij de buren afgegeven. Wij doen er alles aan om de pakketjes op tijd te verzenden, maar door de omstandigheden kan hier soms wat vertraging in zitten. Wij hopen op jullie begrip!

Funkie House Rotterdam én Den Haag zijn gesloten, maar achter de schermen zijn wij in kleine teams hard aan het werk om online alles draaiende te houden en alle dozen (ja, het zijn er echt héél veel) met de nieuwe collecties uit te pakken. Omdat wij nog wel aanwezig zijn, maar de winkels niet meer toegankelijk zijn voor klanten, bieden wij vanaf nu personal shopping aan!

Hoe werkt het?
Speciaal voor jou worden de deuren geopend en kan één van onze Funkie collega’s jou helpen met het uitzoeken van een passende outfit. Je kunt van te voren je stijl en voorkeur alvast doorgeven en natuurlijk zorgen wij voor de nodige maatregelen! Lijkt het jou fijn om hier gebruik van te maken? Mail dan naar rotterdam@funkiehouse.nl of stuur een berichtje via social media. Dan kunnen wij een afspraak voor je inplannen!

Naast dat alle online orders binnen Nederland gratis worden verzonden, hebben wij nog een mooie deal! Koop nu online een cadeaubon voor jezelf of iemand anders en krijg 20% korting op je aankoop bij het inleveren van de bon! Zo willen wij jou bedanken voor je support! Let op: de bon is alleen in te leveren in onze fysieke shops, we hopen je snel weer te kunnen ontvangen. 

Wij willen iedereen bedanken die ons al enorm heeft geholpen door mooie bestellingen te plaatsen in de webshop, wij worden er erg blij van en hopen dat dit door blijft gaan. Wij houden jullie via social media op de hoogte van alle mooie nieuwe spulletjes die binnen komen en hopelijk gaat de zon snel weer een keertje schijnen voor ons allemaal!

Love,

Team Funkie

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals