• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
🚨 SALE! SALE! SALE! 🚨
Omslag corona
23 maart 2020

SUPPORT YOUR LOCALS: UPDATE!

Funkie House Rotterdam én Den Haag zijn allebei geopend en voor onze veiligheid en die van jullie hebben wij in beide filialen extra maatregelen genomen. Zo werken wij allemaal met een mondkapje op en houden wij 1,5 meter afstand.

Onze Rotterdam shop is ruim 750m2 groot, dus afstand houden is hier geen probleem. Bij binnenkomst staat er een desinfecteer pompje klaar en hebben wij met pijlen op de grond een route gemaakt zodat je elkaar niet hoeft te kruisen.

In het altijd knusse Den Haag mogen maar een bepaald aantal klanten per keer naar binnen, dit zodat iedereen veilig kan komen shoppen en passen.

Als we dan toch thuis zitten, maak het jezelf dan gemakkelijk. Wij hebben heerlijke comfy joggingbroeken voor mannen en vrouwen. Een ruime keuze aan hoodies en sweats en heb je geen zin om je haar te doen maar wil je wel stylish voor een zoom meeting zitten? Wij hebben weer genoeg beanies in huis!

Ook wij hadden natuurlijk nooit kunnen bedenken dat wij corona proof items aan ons assortiment zouden toevoegen, maar dit is toch echt de nieuwe werkelijkheid. Wij hebben mondkapjes in-store en online en er komt ook een hele lading Funkie mondkapjes aan! De hand sanitizers van Haan zijn echt heel fijn. De spray doodt 99,9% van de bacteriën en virussen op je huid. De aloe vera zorgt ervoor dat de spray een verzachtende werking heeft en je handen niet uitdrogen. En ook niet onbelangrijk: super makkelijk mee te nemen!

Wil jij iemand in het zonnetje zetten of een hart onder de riem steken? Wij hebben weer toffe nieuwe gadgets van Carhartt WIP binnen, gegarandeerd heel de dag warme koffie of thee met de flessen van Stanley of een healthy gember energy boost met Ben's Ginger. Laat je liever iemand anders een mooie keuze maken? Ga dan voor de Funkie giftcard! Deze is ook online te koop.

Take care en wij hopen jullie allemaal in de winkel of offline te zien,

X Team Funkie

Share article