Image: Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Funkie House heeft een officiele primeur; Age sneakers. Wij zijn het eerste verkooppunt in NL van dit Koreaanse merkje en super blij met deze unieke sneakers!

25 september 2018

Age staat voor; Across to Genuine Era en volgt de "Flow of Time".
Age probeert de beste elementen uit het heden én verleden te combineren in hun schoenen.  

Wij hebben gekozen voor twee modellen; de Age Cut en de Age Top. De sneakers zijn gemaakt van met carbon gecoat canvas en hebben een rubberen zool. De zool is ook gelijk de eyecatcher van de schoenen met de grove foxing aan de zijkant. De combinatie van de basic upper en de chunky zool maken deze schoen echt super sick én uniek in onze ogen. De subtiele branding op de lip en veters maken de schoen helemaal af.

De maatvoering van Age is Koreans en daarom is het goed om even de maattabel te raadplegen, want deze is nét even anders als je gewend bent. Of kom ze lekker even passen in onze shop in Rotterdam of bestel ze online! :)

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals