Image: The Perfect Valentines gift guide

The Perfect Valentines gift guide

Love is in the air! Aanstaande vrijdag is het weer Valentijnsdag. Dit is natuurlijk hét moment om jouw crush te imponeren met een goed cadeau. De corny producten vliegen je om de oren en daarom hebben wij voor jou even wat items op een rijtje gezet waarmee je écht indruk maakt op die stille liefde.

10 februari 2020

Valentijnsdag is natuurlijk ook een goed moment om je partner of relatie even goed in het zonnetje te zetten. Ben je sowieso nooit zo goed met cadeautjes? Geef dan eens een extra groot kado aan je geliefde! Ga bijvoorbeeld voor een mooi paartje sneakers van Nike of een mooie hoodie van WoodWood.

Speciaal voor Valentijn heeft ons favoriete sokkenmerk Alfredo Gonzales ook extra uitgepakt. We hebben namelijk speciale cadeauverpakkingen & inpakpapier. Zo geef je twee paar sokken hélemaal in stijl!

See you in-store of online!

Funkie Valentine!

PS. Wil je bestellen? Dan kan je natuurlijk nog tot donderdag bestellen om je kado vrijdag in huis te hebben, of maak in Rotterdam gebruik van onze same day fietskoerier service.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals