Image: Trobbies X Funkie House X The Crave

Trobbies X Funkie House X The Crave

We hebben de Haagse handen ineengeslagen! Heerlijke shirts van Trobbies X Funkie House X The Crave. Ontwerper, kunstenaar en ondernemer Trobbies heeft de shirts ontworpen en het resultaat mag er zeker wezen!                              

17 mei 2018

Het zijn drie totaal verschillende designs geworden, maar wel met één thema: ogen en lippen. Gewoon omdat dit tof is ;)

Jarrell van The Crave is zo blij met het ontwerp dat hij deze ook meteen als tattoo heeft laten zetten door Trobbies. Dit noemen we pas commitment! Funkie House was er bij om alles op de foto te zetten. Alle foto's zijn gemaakt in de studio van Trobbies. 

Wij zijn erg blij met deze Haagse samenwerking en de lancering hebben we dan ook groots gevierd op donderdag 17 mei @ Funkie House Den Haag. The Crave stond natuurlijk achter de draaitafels, Kornuit zorgde voor genoeg bier en onze eigen Jordi Salanova was deze avond de Funkie barman. Iedereen bedankt voor het komen, het was erg gezellig!

Wil jij ook een limited shirt scoren? In Funkie House Den Haag hangen alle drie de shirts en in Rotterdam en online kun je het Funkie House X Trobbies shirt kopen. Shop hier!

Funkie House X Trobbies: €29,99
Trobbies: €40
The Crave X Trobbies: €29,99 

 Wees er op tijd bij want OP=OP!  

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals