Image: Two Giants Turned 30

Two Giants Turned 30

1989 moet een goed jaar geweest zijn! Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Funkie House in Rotterdam werd opgericht. Een stukje verderop, in New York om precies te zijn, koos Shepard Fairey ervoor zijn interesses te bundelen in een eigen kledingmerk: OBEY Clothing was een feit.

8 augustus 2019

Street art, politiek activisme, punkrock, hiphop en de skateboard scene. Het zijn de ingrediënten die OBEY vanaf de beginjaren beïnvloed hebben. Tot op de dag van vandaag uit dit zich in iconische designs op t-shirts, sweats, caps en meer.

Ter ere van het dertig jarig bestaan, lanceert OBEY een capsulecollectie met daarin enkele van de meest populaire ontwerpen uit voorgaande jaren. Het 'Icon Face' logo van Andre the Giant heeft de afgelopen drie decennia een prominente rol gehad en ontbreekt uiteraard niet. Een andere terugkerende klassieker is bijvoorbeeld de 'Obey Fist'. De gehele 'Obey 30th Anniversary Collection' check je hier.

Voor deze release geldt: don't sleep on it! De capsule-collectie is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in onze Obey shop-in-shop in Funkie House Rotterdam, Den Haag en de webshop.

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals