Image: Your new favourite backpack: pinqponq!

Your new favourite backpack: pinqponq!

pinqponq is een nieuw label, ontworpen voor een nieuwe generatie. Het merk bewijst dat vooruitstrevende, duurzame backpacks niet onder hoeven te doen in stijl. Just how we like it!

1 augustus 2017

De stevige en gevormde tassen zijn gemaakt van 100% gerecycled PET flessen, een waterbestendig en milieuvriendelijk materiaal. Bij het ontwerpen van de rugzakken is nagedacht over het dagelijks gebruik van mensen in de stad en de bijbehorende behoeften. Actief, druk, flexibel, modern en bewust. pinqponq got it all!

Alle modellen hebben ruimte en vakken om je laptop, telefoon, boeken, kabels en andere favoriete essentials veilig op te bergen. pinqponq bedenkt slimme oplossingen die er net zo goed uitzien als dat ze werken. Wat kun je verwachten: hoge kwaliteit rugzakken met een mix van functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

Shop pinqponq rugzakken in Rotterdam, Den Haag of online.

Photo (0)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals