Check out our latest Vans collection

Check out our latest Vans collection

De Nieuwe Vans zijn weer binnen! Afgelopen maandag is de Breast Cancer Awareness collectie gelanceerd, een initiatief waar wij als Funkie House natuurlijk erg achter staan. Naast deze speciaal ontworpen lijn, is ook de gehele fall/winter, 19 collectie binnen. We zetten hier alle nieuwe modellen even voor je op een rijtje. 

8 oktober 2019 Read more
Introducing: Gramicci Japan

Introducing: Gramicci Japan

Elk seizoen zijn we op zoek naar nieuwe merken om ons assortiment uit te breiden. Niet alleen voor ons maar ook om onze klant te introduceren aan nieuwe merken, fits en stijlen. Dit keer introduceren we met trots Gramicci. Een van origine Amerikaanse outdoormerk dat hoge kwaliteit kleding maakt dat zowel op de berg als in de stad stijlvol en functioneel is.

8 oktober 2019 Read more
Funkie Radio: A Fall/Winter 19 mix by Pierrot

Funkie Radio: A Fall/Winter 19 mix by Pierrot

Vanaf dit seizoen introduceren we een nieuwe terugkomende feature; Funkie Radio. In deze serie zullen we (lokale) dj's vragen om een kleine mix te maken in hun eigen stijl, die bijvoorbeeld goed past bij het seizoen waar we in zitten of een genre is wat wij supporten vanuit de shop.

3 oktober 2019 Read more
Hola Crocodrilo!

Hola Crocodrilo!

Voor de nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House collectie heeft Rachèl zich weer laten inspireren door wat ze het liefst tekent: dieren! Toen ze vorig jaar op zoektocht was naar krokodillen in de mangroves van Mexico, wist ze dat ze iets met deze ervaring moest doen. Al sippend aan een margarita(s) is de Funkie krokoserie ontstaan! Dit keer niet alleen een shirtje, maar een hele serie met een hoodie, longsleeve én een totebag. Yes yes yes!

24 september 2019 Read more
Go Green: Same Day Fietskoerier service!

Go Green: Same Day Fietskoerier service!

We zijn al een tijdje bezig om zowel onze fysieke shops als online shop groener te maken. Dit doen we door veel merken te verkopen die met mens en milieu bezig zijn zoals o.a. Patagonia, Matt & Nat, Kings Of Indigo, Colorful Standard, Susan Bijl, Freitag, Veja, Pinqponq, Sneaker Lab en Seepje. Wij merken dat ook steeds meer merken die wij verkopen bezig zijn met het verduurzamen van hun collectie door een selectie ‘groene’ items aan te bieden. We like!

17 september 2019 Read more
New Balance FW19

New Balance FW19

De nieuwe collectie van New Balance is qua kleuren gevarieerder dan ooit. Ook is er een nieuwe ‘made in England’ schoen terug in ons assortiment! Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze voor jezelf maakt, zetten wij de nieuwe binnenkomers even voor je op een rijtje.

5 september 2019 Read more
30 YEARS COLLAB WITH CARHARTT WIP

30 YEARS COLLAB WITH CARHARTT WIP

We hebben het al vaker naar voren laten komen, maar Funkie House bestaat 30 jaar! Dit betekent niet alleen voor ons heel veel, maar ook voor onze partners. Carhartt WIP werkt al sinds dag één met ons samen en om dit te vieren hebben wij een heel fijn cadeau gehad!

29 augustus 2019 Read more
Introducing Stan Ray USA

Introducing Stan Ray USA

De items voor het nieuwe seizoen druppelen weer langzaam binnen in de shop en dit betekent dat we ook weer wat nieuwe merkjes kunnen introduceren. De eerste in het rijtje is het Amerikaanse merk Stan Ray.

23 augustus 2019 Read more
Two Giants Turned 30

Two Giants Turned 30

1989 moet een goed jaar geweest zijn! Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Funkie House in Rotterdam werd opgericht. Een stukje verderop, in New York om precies te zijn, koos Shepard Fairey ervoor zijn interesses te bundelen in een eigen kledingmerk: OBEY Clothing was een feit.

8 augustus 2019 Read more
Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Afgelopen vrijdag hadden wij, ter ere van ons 30-jarig bestaan, een echte Tattoo Flash Day in onze Rotterdamse shop. Twee tatoeëerders, Trobbies en Nobirs, hebben de hele dag aan één stuk door getatoeëerd! Check hier de recap.

 

 

16 juli 2019 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals