• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
24 september 2019

Hola Crocodrilo!

Voor de nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House collectie heeft Rachèl zich weer laten inspireren door wat ze het liefst tekent: dieren! Toen ze vorig jaar op zoektocht was naar krokodillen in de mangroves van Mexico, wist ze dat ze iets met deze ervaring moest doen. Al sippend aan een margarita(s) is de Funkie krokoserie ontstaan! Dit keer niet alleen een shirtje, maar een hele serie met een hoodie, longsleeve én een totebag. Yes yes yes!

Lees meer
Blog banner
17 september 2019

Go Green: Same Day Fietskoerier service!

We zijn al een tijdje bezig om zowel onze fysieke shops als online shop groener te maken. Dit doen we door veel merken te verkopen die met mens en milieu bezig zijn zoals o.a. Patagonia, Matt & Nat, Kings Of Indigo, Colorful Standard, Susan Bijl, Freitag, Veja, Pinqponq, Sneaker Lab en Seepje. Wij merken dat ook steeds meer merken die wij verkopen bezig zijn met het verduurzamen van hun collectie door een selectie ‘groene’ items aan te bieden. We like!

Lees meer
Fiets koerier artwork webshop banner kopie 2
5 september 2019

New Balance FW19

De nieuwe collectie van New Balance is qua kleuren gevarieerder dan ooit. Ook is er een nieuwe ‘made in England’ schoen terug in ons assortiment! Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze voor jezelf maakt, zetten wij de nieuwe binnenkomers even voor je op een rijtje.

Lees meer
Nb banner
29 augustus 2019

30 YEARS COLLAB WITH CARHARTT WIP

We hebben het al vaker naar voren laten komen, maar Funkie House bestaat 30 jaar! Dit betekent niet alleen voor ons heel veel, maar ook voor onze partners. Carhartt WIP werkt al sinds dag één met ons samen en om dit te vieren hebben wij een heel fijn cadeau gehad!

Lees meer
Group pic banner blog
23 augustus 2019

Introducing Stan Ray USA

De items voor het nieuwe seizoen druppelen weer langzaam binnen in de shop en dit betekent dat we ook weer wat nieuwe merkjes kunnen introduceren. De eerste in het rijtje is het Amerikaanse merk Stan Ray.

Lees meer
Blog banner stan ray
8 augustus 2019

Two Giants Turned 30

1989 moet een goed jaar geweest zijn! Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Funkie House in Rotterdam werd opgericht. Een stukje verderop, in New York om precies te zijn, koos Shepard Fairey ervoor zijn interesses te bundelen in een eigen kledingmerk: OBEY Clothing was een feit.

Lees meer
Obey
16 juli 2019

Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Afgelopen vrijdag hadden wij, ter ere van ons 30-jarig bestaan, een echte Tattoo Flash Day in onze Rotterdamse shop. Twee tatoeëerders, Trobbies en Nobirs, hebben de hele dag aan één stuk door getatoeëerd! Check hier de recap.    

Lees meer
Blog trobbies omslag
26 juni 2019

Trobbies x Funkie House release recap

Speciaal voor ons 30 jaar bestaan hebben wij, samen met de haagse tatoeëerder Trobbies, een gelimiteerd t-shirt uitgebracht. De officiele release van dit shirt was een klein weekje geleden in onze haagse shop, check hier de recap!

Lees meer
Blog omslag foto
12 juni 2019

Suited up for summer

De zomer is bijna daar en het begint langzaam beter weer te worden. Precies het juiste moment om jou te voorzien van wat summer inspo! Deze zomer staat helemaal in het teken van pakjes, two pieces, matching outfits & allover prints dus deze hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
Blog banner ss19 3