• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Sun's out , guns out 💪
25 juni 2020

Funkie Radio: Deep & Quirky house grooves by Dennis Wuisman

De nieuwe Funkie Radio zal je knaldrang in deze tijd niet bepaald ten goede komen. De Rotterdamse Deejay, Dennis Wuisman maakte voor ons een vinyl only mix met zijn meest diepe en quirky house en techno parels.

Lees meer
Funkie radio artwork dennis wuisman 02
16 juni 2020

Funkie house presents: Still Moving

De afgelopen maanden zijn, net als voor de rest van de wereld, een beetje gek geweest. De deuren van de shop zijn tijdelijk dicht geweest, maar om jullie toch de nieuwe zomer collectie te showen hebben wij tijdens de lockdown een toffe editorial geschoten in samenwerking met Weelde.

Lees meer
Blog banner still moving
12 juni 2020

Carhartt WIP fit guide

Het juiste model broek vinden is geen makkelijke opgave… Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen in onze shops maar online is dit toch wat lastiger. Daarom hebben wij onze doorlopende Carhartt WIP broeken even voor je op een rijtje gezet zodat jij nog makkelijker de juiste fit kan vinden. 

Lees meer
Carhartt fit guide banner
21 mei 2020

Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Een sidderende zon, palmbomen, een duizend-en-een-nacht vibe en de mooiste warme tinten: ‘Snake’- het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt!

Lees meer
Snake tee blog banner
19 mei 2020

Funkie Radio: Summer vibes by Mowgli

Voor de derde editie van de Funkie Radio hebben we Mowgli gevraagd om een fijne zomerse mix te maken voor ons. Hij was al bekend bij ons al klant in de shop en dat maakt het natuurlijk extra leuk!

Lees meer
Funkie radio artwork mowgli 02
13 mei 2020

Behind the scenes: Still Moving Editoral

‘Standing still doesn’t mean you have to stop moving.’ De afgelopen weken waren even anders dan normaal. Dit gaf ons een reden om op een creatieve manier toch onze items te showen!

Lees meer
Omslag blog
23 april 2020

New Arrival: Funkie Headwear

Met trots introduceren wij onze Funkie Headwear collectie. Of het nu voor extra stijlpunten is of tegen de zon, iedereen heeft of course een goed hoofddeksel in z’n garderobe nodig!

Lees meer
Blog banner funkie headwear 3
21 april 2020

HAPPY EARTH DAY

Misschien wel meer dan ooit geeft moeder natuur ons een seintje dat zij wat meer liefde van ons nodig heeft! Ook bij Funkie House proberen wij hier bewuster mee om te gaan, het zijn misschien kleine stapjes maar elke stap is er één. Earth Day vinden wij een mooie aanleiding om onze responsible merken in het zonnetje te zetten en jou zo te laten zien dat responsible ook hartstikke fashionable is! 

Lees meer
Blog banner earth day
9 april 2020

STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

Wij begrijpen dat het erg verleidelijk is om heel de dag in je hoodie en sweatpants rond te lopen, maar laten wij voor Pasen heel even uit dat huispakkie kruipen! In de nieuwe editorial ‘Stay Inside Club - Easter edition’ showen wij hoe je er op je paasbest, maar comfortabel bij zit tijdens de virtuele paasbrunch met la familia.

Lees meer
Stay inside club easter edition