• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
FRESH FUNKIE DROP!
23 mei 2019

The Crave Festival Merchandise Launch Recap

The Crave Festival 2019 komt met de dag dichterbij en vorige maand werd dan ook de TCF19 Merchandise aan jullie voorgesteld met in de hoofdrol Danny Wolfers aka Legowelt. Dit alles vond plaats in onze shop in Den Haag. 

Lees meer
Blog omslagkopie
17 mei 2019

Colorful Standard x Funkie House

Het voorjaar is in volle gang én we bestaan dit jaar natuurlijk nog steeds 30 jaar. De perfecte timing om onze nieuwe samenwerking met Colorful Standard te presenteren! Colorful standard maakt sustainable basics die van hele goede kwaliteit zijn. Onze Rachél Spanjersberg heeft hiervoor weer een fris design gemaakt en deze keer heb je maar liefst keuze uit 8 verschillende kleuren!

Lees meer
Blog
13 mei 2019

We proudly present: Suicoke

Met trots introduceren wij Suicoke, dit Japanse merk is een expert in het combineren van functionaliteit en stijl. Het merk is in Nederland nog erg exclusief en naast Funkie House maar bij één andere winkel te vinden.

Lees meer
Blog banner suicoke
25 april 2019

A special Vans editorial by Funkie House

Ter ere van de rijke Vans historie en het 30-jarige bestaan van Funkie House, duiken wij de geschiedenis in en herleven we de California vibe van de Vans' Anaheim Collectie aan de pier in Scheveningen! Het Funkie House team fotografeerde deze campagne en maakte er een eigen zine van zoals dat in het jaar van onze oprichting (est. 1989) door Vans zelf ook vaak gedaan werd.

Lees meer
Blog omslag
2 april 2019

Ash León & Saskia Piqué for Funkie House

Soms plannen we een lange tijd een tof project, maar soms komen leuke ideëen gewoon aangewaaid in onze winkel. Zo ook deze! Ash & Saskia waren op zoek naar een goeie backpack en raakte zo aan de praat in onze shop. Van het één kwam het ander en voor we het wisten hadden we een hele lekkere shoot gerealiseerd.

Lees meer
Ash leon saskia pique omlsag
26 maart 2019

Back To The 90's: Ladies Spring Collection

Speciaal voor onze nieuwe Women’s Spring collectie zijn wij een samenwerking aangegaan met The Student Hotel en Nynja Dudok Photography met als resultaat een zalige serie foto's. 

Lees meer
Ggfhghgf
20 maart 2019

Funkie Friend : Robbert Spek

Funkie House bestaat 30 jaar! Sinds de opening in 1989 hebben een hoop mensen hun steentje bijgedragen aan het opbouwen van de shop. Met oud medewerkers blikken we nu terug op hun periode bij Funkie House. Aan de hand van een aantal vragen en foto's stellen wij het oud personeel aan je voor en halen we herinneringen op.

Lees meer
Funkie friends blog robbert
15 maart 2019

Responsible brand : Sneaker Lab

Meet Sneaker Lab! Dit merk biedt milieuvriendelijke sneaker-verzorgingsproducten. Alle producten van SneakerLab zijn op waterbasis en biologisch-afbreekbaar, handig om mee te nemen én zeer effectief. Vanaf nu zijn vieze schoenen geen optie meer!

Lees meer
Bhjghjghjgjh
14 maart 2019

A fresh breeze; The New Balance 997H

New Balance is een schoenenmerk dat al lang aanwezig is in het winkelbeeld van Funkie en waar we altijd erg blij van worden. Voor dit seizoen hebben we een compleet nieuw model: de 997H!

Lees meer
Omslag new balance 997h