• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
26 oktober 2017

Funkie House presents: Carhartt WIP ICONS by Richie Lopez

Voor Fall/Winter ‘17 hebben we de handen ineengeslagen met de man die bekend staat om zijn kenmerkende snor, maar misschien nog wel meer om zijn fascinatie voor vrouwen met zo min mogelijk kleding aan. Het is mister Richie Lopez! 

Lees meer
Richie lopes expo
27 september 2017

Limited Edition Red Wing: the iconic Irish Setter.

Red Wing Shoe Company heeft eindelijk de iconische Irish Setter opnieuw uitgebracht. De oorsprong van de 9875 in Gold Russet gaat terug naar de jaren '50. Een limited edition waarmee je ook een stukje historie koopt!

Lees meer
Red wing irish setter
20 september 2017

FW'17 collectie: meer dan 150 stijlen!

Met het herfstachtige weer om de hoek kom je weer voor de keuze te staan: nog een jaartje hetzelfde jack of toch een stijlvolle nieuwe jas? Gelukkig kunnen wij je voorzien van een uitgebreide fall/winter collectie herenjassen en damesjassen.

Lees meer
Banner jassen special
7 september 2017

Wood Wood WWAW017 'The Low END'

Wood Wood levert voor FW17 onder de titel 'The Low End' een prachtig staaltje Scandinavian streetfashion. Deze tracksuit die we op collega Bram fotografeerden is wat ons betreft een hoogtepuntje in de collectie.

Lees meer
Wood wood the low end
30 augustus 2017

Summer Holiday is over: back to work!

Back to reality: begin de eerste werkdag, het nieuwe schooljaar of freelance opdracht goed met één van de tassen uit onze uitgebreide collectie. Of je nu op zoek bent naar een luxe backpack, fannypack of schoudertas... We've got it all!

Lees meer
Back to work banner blog
23 augustus 2017

New: handgemaakte sieraden van A Brend!

Ladies! Wij verkopen vanaf nu ook sieraden. De collecties van A Brend zijn clean, stijlvol, minimalistisch en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!

Lees meer
Abrend blog
9 augustus 2017

New arrivals by New Balance

YES! De fall/winter collectie van sneakerlabel New Balance is binnen! De nieuwe collectie is gevarieerd, stijlvol en comfortabel. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

Lees meer
New balance shoes
1 augustus 2017

Your new favourite backpack: pinqponq!

pinqponq is een nieuw label, ontworpen voor een nieuwe generatie. Het merk bewijst dat vooruitstrevende, duurzame backpacks niet onder hoeven te doen in stijl. Just how we like it!

Lees meer
18 juli 2017

Veja: New Fairtrade Sneakers!

Wij houden van deze nieuwe Fairtrade Franse sneakers! Ze zijn clean, stijlvol en duurzaam. Meet Veja: het meest duurzame schoenenmerk van dit moment!

Lees meer
Veja blog