• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
🚨 SALE! SALE! SALE! 🚨
28 maart 2018

The new The Hague store is open: let's celebrate together!

Eindelijk is het zo ver: vanaf morgen is het drie dagen feest @ Funkie House Den Haag! Samen met lokale ondernemers wordt de nieuwe store vanaf 17:00 uur feestelijk geopend en iedereen is welkom. Ook hebben wij een hele leuke deal: 20% korting op de gehele collectie in Den Haag!

Lees meer
The hague opening
13 december 2017

Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Bij Funkie House zijn we gek op de feestdagen, maar helaas worden deze dagen vaak "cheesy" afgebeeld in commercials. Dit past niet helemaal bij wie wij zijn. Vorige week hebben we je al wat 'behind the scenes' shots laten zien, maar nu kun je de volledige 'Holidaze' editorial bekijken!

Lees meer
Holidaze banner
7 december 2017

Behind the scenes: Funkie Christmas editorial

Er komt een Christmas fashion editorial aan! Volgende week kun je alvast in de kerstsferen komen met heerlijke foto's, een video, kerst-outfits in Funkie stijl, goud, veel confetti en meer!

Lees meer
Holidaze behindthescenes
5 december 2017

BDD pop-up store in basement Rotterdam!

Liefhebbers van denim opgelet! Benzak Denim Developers heeft tot en met zondag 10 december een pop-up store in onze Rotterdam basement! Naast onze eigen selectie Benzak, kun je alleen deze week de volledige collectie bewonderen én aanschaffen. Zelfs de "made in Japan" collectie is verkrijgbaar!

Lees meer
Benzak pop up
30 oktober 2017

Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Dagelijks zijn we onderweg. Daarom wil je dat je outfit aansluit op je reisbehoeftes. We stelden onze FW '17 collectie op de proef door enkele van onze favoriete items mee op pad te nemen. Van de ene Funkie House naar de andere. Kortom: vertrekpunt Rotterdam, aankomst Den Haag!

Lees meer
Suburbanite editorial
26 oktober 2017

Funkie House presents: Carhartt WIP ICONS by Richie Lopez

Voor Fall/Winter ‘17 hebben we de handen ineengeslagen met de man die bekend staat om zijn kenmerkende snor, maar misschien nog wel meer om zijn fascinatie voor vrouwen met zo min mogelijk kleding aan. Het is mister Richie Lopez! 

Lees meer
Richie lopes expo
27 september 2017

Limited Edition Red Wing: the iconic Irish Setter.

Red Wing Shoe Company heeft eindelijk de iconische Irish Setter opnieuw uitgebracht. De oorsprong van de 9875 in Gold Russet gaat terug naar de jaren '50. Een limited edition waarmee je ook een stukje historie koopt!

Lees meer
Red wing irish setter
20 september 2017

FW'17 collectie: meer dan 150 stijlen!

Met het herfstachtige weer om de hoek kom je weer voor de keuze te staan: nog een jaartje hetzelfde jack of toch een stijlvolle nieuwe jas? Gelukkig kunnen wij je voorzien van een uitgebreide fall/winter collectie herenjassen en damesjassen.

Lees meer
Banner jassen special
7 september 2017

Wood Wood WWAW017 'The Low END'

Wood Wood levert voor FW17 onder de titel 'The Low End' een prachtig staaltje Scandinavian streetfashion. Deze tracksuit die we op collega Bram fotografeerden is wat ons betreft een hoogtepuntje in de collectie.

Lees meer
Wood wood the low end