• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Sun's out , guns out 💪
7 april 2020

Brand new Funkie totebags

We know you all like a good totebag! Daarom hebben we nu een nieuwe mini collectie aan totes in heerlijke frisse kleurtjes. Deze keer in een meer minimal/contemporary look in plaats van de illustratieve streetwear look die jullie gewend zijn van ons. 

Lees meer
Funkie tote blog
2 april 2020

Introducing: Kleman France

Het franse merk Kleman maakt sinds 1988 schoenen. Oorspronkelijk voor het franse leger, spoorwegarbeiders & brandweermannen. Vandaag de dag word nog steeds alles geproduceerd in Frankrijk volgens strikte specificaties. Het merk staat daarom ook bekend om z’n authenticiteit & duurzaamheid. 

Lees meer
Kleman blog banner
2 april 2020

Personal Shopping bij Funkie House

Onze winkels zijn gesloten, maar achter de schermen zijn wij in kleine teams hard aan het werk om jullie online orders in te pakken en jullie online te kunnen blijven helpen. Wij begrijpen dat niet iedereen fan is van online shoppen, daarom komen wij met Personal Shopping in Rotterdam en Den Haag!

Lees meer
Blogpesonalshopping
23 maart 2020

SUPPORT YOUR LOCALS: UPDATE!

Het Coronavirus is helaas nog steeds onderwerp van de dag en nu de besmettingen weer oplopen hebben ook wij weer extra maatregelen genomen. Wij vinden het belangrijk dat shoppen bij Funkie House een fijne ervaring blijft! Shop jij toch liever vanuit huis? Check onze webshop -- vóór 16:00 besteld, morgen in huis. 

Lees meer
Omslag corona
4 maart 2020

Stay clean with HAAN

Haan is het antwoord op verantwoorde hand sanitizers. In plaats van reguliere gels gebruikt Haan Aleo Vera en is deze makkelijk te dozeren door het spray systeem. Ook niet onbelangrijk; Haan komt in een mooi ontworpen flesje in 5 heerlijke kleurtjes én deze verpakking is ook nog eens 100% recyclebaar. 

Lees meer
Haan websop banner
28 februari 2020

New: Fast times Slip-On's by Vans

In 1977 werd de eerste Vans Slip-On geïntroduceerd. In het begin van de jaren '80 kwam hier het 'checkerboard' patroon bij omdat de founder van Vans zag dat skaters dit zelf op hun witte Vans tekenden. Kort daarna werd de checkerboard Slip-On een wereldwijd icoon dankzij de opname in de cult film Fast Times at Ridgemont High. De release van de Slip-On 'Fast Times' is dan ook een ode aan deze klassieker!

Lees meer
Fast times vans slip on omslag
18 februari 2020

New footwear! Saucony

Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony is een oude bekende bij Funkie House maar daarom natuurlijk niet minder tof. Saucony is begonnen als hardloopmerk, maar richt zijn focus nu volledig op looks en comfort. Door de frisse en kleurrijke colorways die Saucony met zich meebrengt zit er zeker een paartje voor jou tussen!

Lees meer
Blog banner saucony
10 februari 2020

The Perfect Valentines gift guide

Love is in the air! Aanstaande vrijdag is het weer Valentijnsdag. Dit is natuurlijk hét moment om jouw crush te imponeren met een goed cadeau. De corny producten vliegen je om de oren en daarom hebben wij voor jou even wat items op een rijtje gezet waarmee je écht indruk maakt op die stille liefde.

Lees meer
Valentijn banner blog
21 januari 2020

Funkie Radio: Dennis Goor

De opvolger van de tweede Funkie Radio is één van onze werknemers die geen onbekende is in het Rotterdamse uitgaansleven. Dennis Goor, voorheen Ben Fresh, heeft recent besloten om te gaan draaien onder zijn eigen naam en heeft speciaal voor ons een lekkere mix gemaakt waarmee jij weer nét even wat makkelijker de donkere dagen door komt. 

Lees meer
Funkie radio artwork dennis goor 02