• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
1 mei 2018

By Jarmusch & Funkie House

De spring/summer collectie 2018 hangt weer in de winkels. Een mooi moment voor een nieuwe editorial! Funkie House presents: Rendez-Vous at By Jarmusch. Check ook meteen ons Instagram account, er staat een leuke winactie online!

Lees meer
Webshop banner rendez vous
17 april 2018

Funkie House X Rachel Spanjersberg

Rachèl Spanjersberg is niet alleen de visual merchandiser en fashion buyer van Funkie House Rotterdam & Den Haag, ze is ook illustrator bij ê studio! Speciaal voor Funkie House heeft zij het'Jungle Fever' t-shirt ontworpen en deze is nu zowel in Rotterdam als online te koop.

Lees meer
Rachel tee backprint blog
12 april 2018

Bye winter jacket, hello summer jacket!

Spring is here! Tijd om je winterjas in te ruilen voor een zomerjas! Ben je op zoek naar een functionele zomerjas die ook beschermt tegen wind en regen? (klinkt als een typische Nederlandse zomer...) dan ben je bij ons aan het goede adres! Veel van onze merken zoals The North Face, Patagonia en Fjallraven zijn wind -en waterdicht.

Lees meer
Spring jackets blog
5 april 2018

The big opening party!

Op 29, 30 en 31 maart was het grote openingsweekend van Funkie House Den Haag! Drie dagen lang hadden wij verschillende DJ's in de shop, cocktails van Van Gogh Vodka, verse sappen van Juicy Juice, koffie van Ketelbinkie en natuurlijk de gezelligste gasten. Bij deze willen wij iedereen heel erg bedanken voor het langskomen in de nieuwe store en de fijne samenwerking!

Lees meer
Opening blog
28 maart 2018

The new The Hague store is open: let's celebrate together!

Eindelijk is het zo ver: vanaf morgen is het drie dagen feest @ Funkie House Den Haag! Samen met lokale ondernemers wordt de nieuwe store vanaf 17:00 uur feestelijk geopend en iedereen is welkom. Ook hebben wij een hele leuke deal: 20% korting op de gehele collectie in Den Haag!

Lees meer
The hague opening
13 december 2017

Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Bij Funkie House zijn we gek op de feestdagen, maar helaas worden deze dagen vaak "cheesy" afgebeeld in commercials. Dit past niet helemaal bij wie wij zijn. Vorige week hebben we je al wat 'behind the scenes' shots laten zien, maar nu kun je de volledige 'Holidaze' editorial bekijken!

Lees meer
Holidaze banner
7 december 2017

Behind the scenes: Funkie Christmas editorial

Er komt een Christmas fashion editorial aan! Volgende week kun je alvast in de kerstsferen komen met heerlijke foto's, een video, kerst-outfits in Funkie stijl, goud, veel confetti en meer!

Lees meer
Holidaze behindthescenes
5 december 2017

BDD pop-up store in basement Rotterdam!

Liefhebbers van denim opgelet! Benzak Denim Developers heeft tot en met zondag 10 december een pop-up store in onze Rotterdam basement! Naast onze eigen selectie Benzak, kun je alleen deze week de volledige collectie bewonderen én aanschaffen. Zelfs de "made in Japan" collectie is verkrijgbaar!

Lees meer
Benzak pop up
30 oktober 2017

Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Dagelijks zijn we onderweg. Daarom wil je dat je outfit aansluit op je reisbehoeftes. We stelden onze FW '17 collectie op de proef door enkele van onze favoriete items mee op pad te nemen. Van de ene Funkie House naar de andere. Kortom: vertrekpunt Rotterdam, aankomst Den Haag!

Lees meer
Suburbanite editorial